Shortstay & longstay studio’s

Welke studio past bij jou?
In Vitro kun je kiezen voor een shortstay-studio of longstay-studio. Het grootste verschil? Bij shortstay huur je maximaal 9 maanden, bij longstay minimaal 12 maanden. Bekijk de verschillen en ontdek welke studio het best bij jou past.
De verhuur van de longstay studio’s is gestart op 1 augustus 2022. Deze studio’s zijn inmiddels toegewezen. Je kunt nog steeds een studio bemachtigen in Vitro, want op 5 oktober 2022 start de verhuur van de shortstay studio’s.
LONGSTAY STUDIO’S​​

GESTOFFEERD

De studio’s worden gestoffeerd opgeleverd. Dat betekent dat ze zijn voorzien van een PVC-vloer, afgewerkte wanden en gordijnen. Daarnaast is de keuken uitgerust met een koelkast met vriesvak, inductiekookplaat, combimagnetron, afzuigkap en een spoelbak. De rest kun je zelf naar eigen smaak inrichten!

MINIMALE HUURPERIODE VAN 12 MAANDEN

Als je wil, kun je deze studio tijdens je hele studie huren. Er geldt een minimale huurtermijn van 12 maanden. Zo weet je waar je aan toe bent en hoef je je naast je drukke studie niet druk te maken over je huisvesting. Lekker!

VERDIEPINGEN

De longstay studio’s zijn gelegen op de verdiepingen 6 t/m 8.

BUITENRUIMTE

Op elke verdieping zitten enkele longstay studio’s met een balkon.

NUTSVOORZIENINGEN

Als huurder moet je zelf water, elektra en warmte aanvragen. Internet is centraal geregeld en wordt gemeenschappelijk aangeboden door de verhuurder.

BERGINGEN

Elke studio beschikt over een privéberging in de kelder van het gebouw.

WASRUIMTE

Kleine wasjes, grote wasjes. Maak gebruik van wasmachines en drogers in de Miele Landry Boutique.

SHORTSTAY STUDIO’S

GEMEUBILEERD

De studio’s worden gemeubileerd opgeleverd. Dat betekent een volledig uitgeruste keuken en een stijlvolle woon-/slaapkamer met gezellig comfort en modern design. Je hoeft alleen nog je persoonlijke spullen in te pakken! Bekijk hier het interieurboek.

VASTE HUURPERIODE VAN 9 MAANDEN

Je huurt deze studio maximaal 9 maanden. Dat is ideaal als je bijvoorbeeld een exchange student bent, maar uiteraard ook als je nieuw in de stad bent en liever eerst even wil aarden.

VERDIEPINGEN

De shortstay studio’s zitten op de verdiepingen 1 t/m 5.

BUITENRUIMTE

Enkele shortstay studio’s op de 4e verdieping hebben een dakterras van 16 m2.

NUTSVOORZIENINGEN

Geen zorgen. Water, elektra en internet zijn centraal geregeld en worden gemeenschappelijk aangeboden door de verhuurder.

BERGINGEN

Elke studio beschikt over een privéberging in de kelder van het gebouw.

WASRUIMTE

Kleine wasjes, grote wasjes. Maak gebruik van wasmachines en drogers in de Miele Landry Boutique.

Keuze gemaakt? Waar je ook voor kiest; je kunt altijd gebruik maken van het gemeenschappelijke dakterras en de wasbar met professionele was- en droogmachines.